12 januari 2023

Nieuwjaarsreceptie gemeente Nijmegen.

Burgemeester Hubert Bruls bij zijn Nieuwjaarstoespraak. Foto: Eric van Haalen.

Maandagavond 9 januari hield de gemeente Nijmegen haar Nieuwjaarsreceptie on de Vereeniging in Nijmegen. Daar werd ook de Nijmegenaar ban het jaar bekend gemaakt in de persoon van Margriet Bosma, coördinator bij de voedselbank Nijmegen en Overbetuwe. De titel Nijmegenaar van het Jaar is eerder gegaan naar: Said Achouitar (Initiatiefnemer vrijwilligersproject Futsal Chabbab), prof. dr. Sijbrand de Jong (Initiatiefnemer Cosmic Sensation), Mia Schoffelen (oprichter Nijmeegse School’s Cool), prof. dr. Bas Bloem (Zorgheld van het Jaar 2011), Roland van der Hoek (bestuurslid van Nijmegen4KidsRights), Rob Jaspers (verslaggever Gelderlander), Toine Tax, (directeur poppodium Doornroosje), Hendrik-Jan Derksen (online community Welcome to Nijmegen), Eugenie Aartsen, (Stichting gratis2dekansje), Rhea Elise Khoeblal (Buiten Spelen Piano’s), Linda van Aken (Vincentius Vereniging Nijmegen), Qader Shafiq (bureau Wijland), boswachter Tim Hogenbosch en Oscar Hoiting (intensivist Canisius Wilhelmina Ziekenhuis). Eric van Haalen maakte de foto’s. zie de foto’s.