10 januari 2023

Marie van Kerkhoff-Kroes uit Ooij overleden.

Ons bereikte het droevige bericht dat van Kerkhoff-Kroes uit Ooij, weduwe van Aloys van Kerkhoff, is overleden. Ze is, na een kort ziekbed in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen, in het bijzijn van haar 5 dochters,  afgelopen 7 januari, op 91 jarige leeftijd rustig ingeslapen. Marie is thuis. Voor wie afscheid van haar wil nemen bestaat hiervoor de gelegenheid op woensdag 11 januari van 19.00 tot 20.00 uur of op donderdag 12 januari van 14.00 tot 16.00 uur. Het afscheid van Marie vindt plaats op zaterdag 14 januari om 10.30 uur in de Sint Hubertuskerk, Kerkdijk 26 te Ooij. Wellicht is het goed om er rekening mee te houden dat de verwarming in de kerk niet aan staat. Na de Heilige Mis wordt  Marie begraven op de naastgelegen begraafplaats. We wensen haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, alsmede de overige familieleden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.