9 januari 2023

Piet Vos uit Voorschoten, voorheen uit Beek, overleden.

Piet Vos

Ons bereikte het droevige bericht, dat op 6 januari Piet Vos in Voorschoten is overleden. Piet is 82 jaar geworden. Piet heeft lange tijd in Beek gewoond en was erg betrokken bij de Beekse gemeenschap. Hij woonde boven het oude Postkantoor aan de Rijksstraatweg maar is later verhuisd naar Voorschoten. Wij wensen zijn partner Carla, alsmede zijn kinderen en kleinkinderen, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Er kan afscheid van Piet genomen worden op donderdag 12 januari om 13.00 uur in de aula van begraafplaats Rosenburgh, Rosenburgherlaan 5 in Voorschoten. Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren. Correspondentieadres: Sonja Vos, Chopinlaan 61, 2253BT Voorschoten.  email: sonja.vos@hotmail.com