1 januari 2023

Rustige jaarwisseling met veel vuurwerk in de gemeente Berg en Dal.

Feestje Prins Mauritsstraat bij de Wilhelminaplas in Ooij.

Naar het zich laat aanzien is de jaarwisseling in de gemeente Berg en Dal rustig verlopen. De brandweerkorpsen van Millingen aan de Rijn en Ubbergen hebben geen enkele uitruk gehad en die van de Groesbeek moest een keer uitrukken voor een autobrand aan de Parachutistenstraat. Daar was een verdwaalde vuurpijl onder een auto terechtgekomen. De auto brandde volledig uit. Er werd heel veel en vooral prachtig vuurwerk afgestoken. In Ooij was er gedurende langere tijd prachtig vuurwerk boven het dorp te zien. Een groep bewoners van de Prins Mauritsstraat had een feestje georganiseerd bij de Wilhelminaplas en dat was, net als vorig jaar weer een succes. En voor alle bezoekers van deze website een gelukkig Nieuwjaar! zie de foto’s (komen nog)