25 december 2022

Kerstviering op basisschool de Biezenkamp

het schoolkoor, de Biezenklanken o.l.v. Marieke van Ruitenbeek, samen met The Small Stream & Rush Camp Carol Singers

Basisschool de Biezenkamp in Beek hield  donderdag 22 december haar jaarlijkse kerstviering en afsluiting van het jaar. Er was  een optreden van het schoolkoor, de Biezenklanken o.l.v. Marieke van Ruitenbeek, die ook samen met The Small Stream & Rush Camp Carol Singers zongen.  Daarna was het de beurt aan de “Blazersklas” Alle leerlingen van beide groepen 7 van de school hadden het hele seizoen geoefend op een blaasinstrument, samen met een aantal leden van KNA en nu konden ze het geleerde in de praktijk brengen. En dat was prachtig en belooft wat voor de toekomst. Onder leiding van Marieke van Ruitenbeek speelden ze een aantal nummers en kregen daarbij veel bijval van het publiek. En nu maar hopen dat er een deel van doorgaat in de muziek, het talent is er wel.  zie de foto’s