23 december 2022

Kerstviering basisschool St. Laurentius in Kekerdom blinkt uit met licht en warmte.

Laurentiuskerk in Kekerdom

De grote, gezellige kerstviering in kerk en school is al jaren een alom bekende traditie van basisschool Sint Laurentius uit Kekerdom. Twee jaar achtereen gooide corona echter roet in het eten en kon het niet doorgaan. Maar dit jaar kon het eindelijk weer en genoten leerkrachten, kinderen en hun familie van een prachtige kerstviering vol licht en warmte.  ‘De kerstviering is een heel mooi moment om met z’n allen het jaar af te sluiten. Het is geweldig om te zien hoe veel moeite het team, de kinderen, hun ouders en familie doen om daar een gezellige avond van te maken’, aldus directeur Tom Erinkveld. De avond begon met een viering in de Kekerdomse kerk, met een kerstspel door de kinderen, liedjes, mooie verhalen en kerstwensen. Daarna gingen de kinderen in lichtjesoptocht naar school, waar een heerlijk kerstdiner op hun wachtte. Voor de ouders en familie was er ook een hapje, drankje en een gezellige avond met elkaar. ‘Het was echt heel fijn om eindelijk weer eens zo onder elkaar te zijn.’ De school dankt graag de lokale ondernemers die prijzen beschikbaar stelden voor de loterij. Met de opbrengst daarvan worden leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Dank aan: Albert Heijn van den Hatert, Atelier Mimi, Hubo Millingen, Cafetaria De Smulpaap, Hebbes Huis & Kado Millingen, Bloemen uit Millingen, Brasserie de Kookdoom, ALfalima Photography, Slagerij Kees van der Velden, Schoonheidssalon MooiPuur, The Beautyhouse, Liselott, De Dresscode, De Hazelaarshof, Bloembinderij de Pottekijker en Vershof Millingen. zie de foto’s