22 december 2022

Kerstviering KBO Ooij.

Polonaise bij de Ooijse KBO met het duo Hessel en Ineke

Woensdagmiddag 21 december hield de KBO (Katholieke Belangenvereniging Senioren 50+) uit Ooij haar jaarlijkse kerstviering in het dorpshuis de Sprong te Ooij. Er werd begonnen met een H. Mis met als voorganger pastoor Rudo Franken. Muzikale medewerking werd verleend door het Ooijse Gemengd koor o.l.v Wim Wijnakkers en organist Rob Rutten. Na de mis  was er een optreden van de dansgroep  “de Olde Step”, waarna als verrassing een optreden kwam van het duo Hessel en Ineke, een cadeautje van Lukassen producties uit Ooij. Zij presteerden om de hele zaal mee te krijgen in een polonaise. Ongeveer 100 leden deden aan deze viering mee. De viering werd afgesloten met een gezamenlijke koffiemaaltijd, verzorgd door de Sprong. zie de foto’s deel 1; deel 2; deel 3