17 december 2022

Tim Jansen start nieuw bedrijf op de Bouwkamp in Ooij.

Tim Jansen, 2e van links, samen met een aantal ondernemers van de Bouwkamp in Ooij bij het openingsfeest.

Tim Jansen, wonende in Ooij, heeft op 13 december de sleutel in ontvangst genomen van de nieuwe locatie van zijn bedrijfspand. Deze locatie bied Tim de mogelijkheid zijn bedrijf op te bouwen. Er zijn tevens kantoorruimtes te huur met mooi uitzicht op de Waal met bijbehorende uiterwaarden. Locatie “de Bouwkamp 12 te Ooij”, voorheen van aannemer Richard Verheijen. Op vrijdag 16 december heeft Tim de nieuwe start gevierd met een openingsfeest waar vele “Bouwkamp” ondernemers en vrienden bij aanwezig waren. Na de opleiding tot automonteur heeft Tim, direct na het behalen van zijn diploma op 20 jarige leeftijd, gekozen om in het landschap en tuinonderhoud te starten. Als zzp-er is Tim ook werkzaam als rietdekker, uitvoeren van montagewerkzaamheden en in het onderhoud gebouwen. Tim staat open voor alle vragen met betrekking tot de te verrichten werkzaamheden en kan daarbij de wensen vervullen of heeft een goed advies. Tim Jansen Dienstverlening, 06-53912445 “Gewoon Goed Geregeld”