11 december 2022

Zielsgelukkig spirituele Kerstbeurs in hotel Erica in Berg en Dal

Een deel van de Zielsgelukkig spirituele Kerstbeurs in Hotel Erica.

Na 3 jaar was het eindelijk weer zover: de Zielsgelukkig spirituele Kerstbeurs in hotel Erica in Berg en Dal kon weer gehouden worden. December, een bijzondere maand om naar binnen te keren, maar ook een maand van licht en licht was er voldoende. Een warm welkom door de kerstman en kerstvrouw, een 5 koppig dameskoor, een kerstengel, lezingen, cacaoceremonie, 60 standhouders waaronder mediums, iriscopie, massages, verkoop van kleding, (spirituele) cadeauartikelen, stenen en mineralen, aurafotografie, coaching. Het was weer een groot succes met veel bezoekers. Op zondag 21 mei is er weer een Zielsgelukkig festival, dan zal ook weer de hele tuin van Hotel Erica in gebruik worden genomen en heten we je weer van harte welkom. zie de foto’s