11 december 2022

75 jaar Vrouwenbeweging Leuth met jubilarissen.

Op 7 december was het 75 jaar geleden dat de Vrouwenbeweging Leuth werd opgericht. Dit werd zaterdag 10 december gevierd in Zaal De Vriendenkring in Leuth. Voorzitter Petra Hubbers opende de gezellige middag voor de aanwezige leden met echtgenoot of introducรฉ die begon met een koffie/thee en gebak. Daarna was het tijd voor een receptie waarbij verenigingen en dierbaren de gelegenheid kregen om hun felicitaties over te brengen. De middag werd muzikaal verzorgd door het eerste officiรซle optreden van โ€˜De Bruursโ€™. Een geslaagd optreden dat door de aanwezigen zeer goed werd ontvangen.
Uiteraard waren er ook jubilarissen die in het zonnetje werden gezet. 25 jaar: Lizette Verweij, Marion Hoenselaar , Petra Hubbers; 40 jaar: Marie Arts, Fiffy Moerkens, Lies Menting; 50 jaar: Kitty van Rens. 55 jaar: Ria Jansen, Dini van Megen; 60 jaar: Ger Vink. Van het bestuur ontvingen ze allen een mooie bos bloemen, een blijvend aandenken en uiteraard, van alle aanwezigen de felicitaties. De dag werd in gezellig samenzijn afgesloten met een heerlijk diner dat uitstekend verzorgd was door Spar Looijschelder uit Leuth. Een mooie viering van deze mijlpaal voor de vereniging. Dat vonden ook de leden. Het bestuur dankt dan ook de organisatie van zaal De Vriendenkring, โ€˜De Bruursโ€™ voor hun mooie muzikale omlijsting en Spar Looijschelder voor het verzorgde diner. De vereniging is vastbesloten om te gaan voor het 80 jaar vrouwen samenzijn. foto’s Sjarel Hubbers.