24 november 2022

KERSTSCHIETWEDSTRIJD Schutterij Eendracht Ooij.

Archieffoto in de schietkelder in dorpshuis de Sprong te Ooij.

Op zondag  11 december organiseert  de herenschietgroep van schutterij Eendracht Ooij haar jaarlijkse kerstschietwedstrijd in dorpshuis de Sprong te Ooij. Er wordt geschoten op gelukskaarten zodat een ieder evenveel kans heeft om in de prijzen te vallen. Inschrijven voor deelname (m/v) kan tussen : 10.30 en 12.00 uur vanaf 16 jaar ( legitimatie verplicht ). Je hoeft géén lid te zijn van de schutterij om te mogen deelnemen. Kom onder het genot van een hapje en een drankje uw geluk beproeven  op zondag  11 december. Wij als bestuur heten U dan van harte welkom op één van onze schietbanen. Denk je de schietsport is ook wel iets voor mij(m/v/jeugd)  dan heten we je van harte welkom bij de dames- en/of herenschietgroep van schutterij Eendracht Ooij. De nieuwe competitie 2023 start begin januari. (contactadres/agenda zie : www.schutterij-eendracht.nl )  Kom gerust eens kijken , onze  schietbanen bevinden zich in de kelder van dorpshuis de Sprong.