21 november 2022

Zaterdag 26 november opening “Ommetje Beek”.

Ommetje Beek

Op Zaterdag 26 november vindt bij Hotel het Spijker de feestelijke opening plaats van het ‘Ommetje Beek.’ Het Ommetje Beek is alweer de 17e in de reeks van ommetjes in de Gemeente Berg en Dal. Het is een wandeling, die mede is geïnspireerd op het liedje Beek (van Marieke van Ruitenbeek) en die de wandelaar meeneemt door Hoog en Laag. Met een speciale brochure (die onder andere verkrijgbaar is bij de VVV Beek) loopt de wandelaar een 4 kilometer lange wandeling. In de brochure staan interessante en originele weetjes en mooie (historische) foto’s. Vanaf 15:00 uur bent u welkom voor een kopje koffie/thee bij Spijker en de officiële opening. Het schoolkoor van basisschool de Biezenkamp zal het geheel muzikaal begeleiden. Voor wie wilt is er de mogelijkheid aansluitend aan de opening een half ommetje (2 km) te wandelen.