19 november 2022

Jan Reijnen uit Ooij overleden.

Jan Reijnen

Ons bereikte het droevige bericht, dat Jan Reijnen uit Ooij, de afgelopen nacht, vrijdag 18 november om 23.50 uur, is overleden. Jan, sinds augustus 2013 weduwnaar van Leida Reijnen-Berning, was al enige maanden ziek en verbleef de laatste vier weken in Joachim en Anna in Nijmegen, waar hij is overleden. Jan heeft zich jarenlang ingezet voor de Ooijse schutterij Eendracht, waarvan hij jarenlang voorzitter was en later erevoorzitter. Jan was Lid in de Orde van Oranje Nassau. Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaart is a.s. zaterdag 26 november om 10.45 uur in de Hubertuskerk te Ooij. De crematieplechtigheid zal daarna om 13.00 uur plaatsvinden in crematorium Waalstede in Nijmegen. Het rouwbezoek is a.s. donderdag 24 november van 19.00 uur tot 19.30 uur in Waalstede. De uitvaart zal met schutterseer gebeuren.