19 november 2022

1e verjaardag prinses Ummenie d’n 61ste in Groesbeek.

Prinses Ummenie d’n 61ste, Eline de Valk .

Vrijdagavond 18 november was de eerste verjaardag van Prinses Ummenie d’n 61ste, Eline de Valk, van CV de Feestneus in dancing de Hoeve in Groesbeek. Prinses Eline had aangegeven nog een jaar aan te willen blijven als carnavalsprinses, omdat het afgelopen carnavalsjaar weinig te doen geweest was. Diverse zustervereniging uit de gemeente Berg en Dal en daar buiten waren aanwezig. Tijdens deze avond werd prinses Ummenie voorzien van een nieuw en echt carnavalskostuum. Er was een gastoptreden van de carnavalsvereniging uit het Duitse Kranenburg en er was een keur aan Groesbeekse Schlagers te beluisteren. Eline de Valk. Eline, Prinses Ummenie d’n 61ste is geboren en getogen in Groesbeek. Het carnaval is haar met de paplepel ingegeven door vader Willie en moeder Lisette de Valk. Verder heeft Eline veel ervaring in de horeca en is zij jaren bestuurslid van Kindervakantiewerk in Groesbeek waar ze met vele vrijwilligers voor de kinderen in Groesbeek een geweldige vakantieweek organiseert. Daarnaast heeft Eline dansles gegeven en gedanst bij Dance Center E-line Pro. De raad van Eline bestaat uit presidenten: Niels Klaassen en Lotte Hampsink. Hofdames: Eline Zwitserloot, Eline Bons, Desi Nillessen, Eefje Philipsen, Erika Egelie, Mara Geerts, Nika Willems, Ruby Schoofs, Stephanie van Elst en niet te vergeten Tera Hendriks. Hofschenkers zijn Bo Cillessen en Don Cillessen.   zie de foto’s deel 1;  deel 2