6 november 2022

Prinsenpaar Tom en Helen blijven nog een jaar het prinsenpaar van de Polderschuupers in Kekerdom

Het Prinsenpaar Tom en Helen van de Polderschuupers in Kekerdom blijft nog een jaar langer in functie. Voor hen was het een korter seizoen dan normaal. Om nu wel alle feestjes mee te kunnen pakken, hebben zij er voor gekozen nog een jaar als Prinsenpaar door Sjoenkelgat en omstreken te gaan! Dat betekent wel dat de pronkzitting dit jaar in een ander jasje gegoten werd. In plaats van een avond vol optredens en de bekendmaking van een nieuwe Prins(es) ging de vereniging voor een gezellige feestavond. Iedereen was welkom om het nieuwe carnavalsseizoen samen in te luiden. Als gasten waren o.a. de carnavalsverenigingen uit Ooij, Leuth, Berg en Dal en Beek aanwezig. Kekerdom is elk jaar de  eerste vereniging in de gemeente Berg en Dal dat de start inluidt van de carnavalsactiviteiten. zie de foto’s