30 oktober 2022

Jaarlijkse herfstdrive van bridge club Hoog Laag

Stamppot bridge bij bridgeclub Hoog Laag in Ooij

Op zaterdag 29 oktober werd in dorpshuis De Sprong in Ooij de jaarlijkse herfstdrive van bridge club “Hoog Laag” gespeeld. (z.g stamppottenbridge)  Het is een ieder jaar terugkerend bridge evenement dat door een vaste feestcommissie wordt georganiseerd. Bij binnenkomst werden de  deelnemers ontvangen met een kopje koffie of thee, aangeboden door De Sprong. Na 3 rondes bridge, werd er in de pauze een cultureel intermezzo gegeven door Antoon Kuhlmann waarin paddenstoelen in iedere vorm, van eten tot schilderen werden besproken. Daarna werden er nog 2 rondes gespeeld. Zoals gebruikelijk werden er daarna prijzen uitgereikt en afgesloten met een heerlijk stamppotten buffet en met dessert een warme crème  brûlée. De voorzitter van de bridgeclub “Hoog-Laag”,  Gerard van het Erve heeft de drive afgesloten met een dankwoord voor de grote opkomst en special voor de feestcommissie bestaande uit Engelien van Benthem, Els van het Erve, Geert Seegers en Theo Rutjes. Zij werden met een groot applaus beloond. De bridgezaal was aangekleed met prachtige herfststukken en herfstbloemen.  zie de foto’s