17 oktober 2022

Korfbal kampioenen bij Spes/Vios C3-SVO C1

De kampioenen van SVO korfbal.

Zaterdag 15 oktober stond de tweede wedstrijd tegen Spes op het programma bij SVO Korfbal, eentje die gewonnen moest worden want dan zou SVO kampioen zijn. De spanning bij de meiden was aanwezig, niet denken aan het kampioenschap, maar aan de wedstrijd, is makkelijker gezegd dan gedaan!! Maar met alle ouders en nog meer support uit Ooij moest dat wel goed komen. Ze begonnen goed met heel veel kansen, helaas wilden ze er echt niet in. Na 15 min viel dan eindelijk het verlossende eerste doelpunt. Maar de rust om de punten te maken was er niet zo. Strafworpen werden door alle spanning gemist, maar gelukkig ging de 0-2 en 0-3 er in de eerste helft toch in. De euforie in de kleedkamer was groot in de rust. In de tweede helft ging het beter, de 0-4, 0-5 en de 0-6 vlogen er ook nog in. Super trots op deze meiden! Ze zijn zo gegroeid. Heel veel dank daarvoor ook aan Kim en Marit. Ria bedankt voor het mee coachen vandaag. Was erg fijn.  Meiden proficiat!