16 oktober 2022

Geslaagd Herfstconcert Harmonie KNA Beek

Jos Orval dirigeert zijn “eigen KNA”.

Harmonie KNA hield zondag 16 oktober haar jaarlijkse Herfstconcert in het Kulturhus in Beek. Niet op het podium maar in de zaal.  Er werd gestart met een optreden van de “Jeugdbende” o.l.v Marieke van Ruitenbeek. Zij brachten drie muziekstukken ten gehore, Daarna volgde een optreden van het Koper ensemble, gevolgd door het Houtwerk ensemble.. Het harmonieorkest KNA speelde daarna de “Zwaanriddersage” van Jan Bosveld. Dit onder leiding van dirigent Jos Orval, die onlangs geslaagd was voor het dirigenten examen. Zo kon hij zijn “eigen KNA” dirigeren, hetgeen hem goed afging. Na de pauze speelde het Harmonieorkest, o.l.v Leo van Zantvoort nog een aantal nummers. Voor de bezoekers was het een mooi optreden. Het kerstconcert zal gehouden worden op 18 december. zie de foto’s