15 oktober 2022

Echtpaar Meurs uit Beek 60 jaar getrouwd.

Het diamanten echtpaar Meurs met locoburgemeester Ria Barber.

Op 13 oktober 2022 waren Eef Meurs  (84) en Annie Meurs-de Lang (86) uit Beek 60 jaar getrouwd. Het echtpaar woont in verzorgingshuis ’t Höfke te Beek en daar kwam op vrijdag 14 oktober wethouder en locoburgemeester Ria Barber van de gemeente Berg en Dal het diamanten bruidspaar feliciteren. Het burgerlijk huwelijk vond plaats in Beek op 13 oktober 1962 en het kerkelijk huwelijk op 29 december 1962. Namens de gemeente was al een bloemstuk naar het bruidspaar gestuurd alsmede een ingelijst kopie van de huwelijksakte uit 1962. Het bruidspaar, dat altijd in Beek gewoond heeft, heeft elkaar tijdens de danslessen leren kennen. De bruidegom was in zijn werkzame leven metselaar en later portier bij de PGEM en later NUON. Samen genoten ze van de vakanties in Oostenrijk. Annie deed het huishouden en samen genoten ze ook van de vele wandelingen en lekker eten. Ze zijn erg dankbaar voor de goede verzorging die ze in ’t Höfke ondervinden van zowel de afdeling de Terp als de overige zorg en vrijwilligers van ’t Höfke. Daarnaast zijn ze erg blij met de liefde en zorg van Petra en Ben Verbeet uit Beek, die zich al jarenlang inzetten voor dit diamanten echtpaar. Annie en Eef, van harte gefeliciteerd!