3 oktober 2022

Dorpsagenda Leuth in gesprek met inwoners over nieuwe plannen voor het dorp.

Op donderdag 13 oktober staat de Vriendenkring weer open voor de inwoners van Leuth die van harte worden uitgenodigd te komen praten over welke ideeën zij hebben om hun dorp te verfraaien, veiliger en duurzamer te maken. Misschien hebt u ook wel suggesties wat er allemaal gedaan kan worden om het wonen hier nog prettiger te maken. Kom meepraten en overleg samen met andere bezoekers wat er de komende tijd moet worden aangepakt.  Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

 

De verschillende werkgroepen van de Dorpsagenda Laat Leuth Leven hebben sinds de start in september 2018 veel werk verzet en er kan daarom met trots en tevredenheid worden teruggekeken. Het dorp is op meerdere plaatsen groener geworden, er zijn ommetjes gerealiseerd waarvoor een mooie folder is gemaakt, de Rollebol is vernieuwd na verkiezingen onder de kinderen, een welkomstboekje wordt bezorgd bij nieuwe inwoners en verenigingen gaan tweemaal per jaar in gesprek om elkaar te ondersteunen waar dat kan. De werkgroep Verkeer & Veiligheid heeft zich drie jaar lang ingezet om de Steenheuvelsestraat veiliger te maken, helaas is dat maar ten dele gelukt. Als u daar vragen over hebt, kunnen we u op 13 oktober ook daarover uitgebreid informeren.

Onlangs werd er voor de eerste keer de Beleef-Leuth-dag georganiseerd waar veel verenigingen en organisaties aan hebben meegewerkt. Daarvan is een mooie video gemaakt door Paul Spann (Videotales) uit Millingen; we vinden het erg leuk de opname deze avond aan u te kunnen tonen.

Al met al voldoende redenen 13 oktober naar onze publieksavond te komen. U bent van harte welkom. (Voor meer informatie over de Dorpsagenda: www.laatleuthleven.nl)