2 oktober 2022

Seniorenkermis in Leuth

Seniorenkermis in Leuth tijdens de gezamenlijke maaltijd.

Vrijdagmiddag 30 september ging de kermis in Leuth van start met een feest voor Seniorenvereniging Leuth in het gebouw van de Vriendenkring. Er waren 69 leden aanwezig om met elkaar te keuvelen en nieuwtjes uit te wisselen onder het genot van een drankje . Theo van Blitz verzorgde de muziek, waarbij er veel liedjes uit de oude doos ten gehore werden gebracht.  Dit nodigde menigeen uit om mee te zingen of een dansje te maken en ook de polonaise ontbrak niet. Een feest is niet compleet zonder een heerlijke maaltijd. Aan het einde van de middag was er dan ook een uitgebreid Chinees buffet en goed verzorgd door door de Chinees, “Hup-Yuen” uit Groesbeek. Het was een geslaagde middag en de toon voor de kermis in Leuth was gezet. zie de foto’s (komen nog)