27 september 2022

Prinsjesdag bij dagbesteding “Inn de Natuur”

Prinsjesdag bij “Inn de Natuur” in de Sleutel in Breedeweg.

Stichting “Inn de Natuur” is een dagbesteding voor mensen met een lichte vorm van dementie en mensen die zich eenzaam voelen, gevestigd in de Sleutel te Breedeweg. Bij “Inn de Natuur” kunnen de deelnemers zich gehoord en gezien blijven voelen en is er veel ruimte voor humor. Sinds een aantal weken organiseert “Inn de Natuur” ook een Buurtsoepie. Elke dinsdag van 12.00 tot 14.00 uur kunnen mensen aanschuiven voor een lunch, waarbij een heerlijke soep de hoofdrol speelt. Samen met de aanwezige deelnemers en vrijwilligers van de dagbesteding vormt zich op harmonieuze wijze een gezellige groep. “Inn de Natuur” vindt het belangrijk om betrokken te blijven bij de samenleving. Op de derde dinsdag van september is er daarom samen naar de troonrede gekeken. Inclusief de bijpassende papieren kroontjes is het een gezellige middag geworden. De kroontjes waren de vrijdag ervoor zelf gemaakt. Nieuwsgierig? Meer informatie via www.inndenatuur.nl of bel Hans Hocksenar, 024- 3974490.