21 september 2022

Vitaliteitsmarkt 60+ gemeente Berg en Dal

In de gemeente Berg en Dal worden de komende tijd twee Vitaliteitsmarkten voor 60+ers georganiseerd. Tijdens de markt krijg je antwoord op al je vragen over welzijn, wonen, veiligheid, sport, bewegen, voeding en gezondheid. Op vrijdag 7 oktober is de eerste Vitaliteitsmarkt in Cultureel Centrum de Mallemolen in Groesbeek. Van 13.30 tot 16.30 uur. In het voorjaar is de markt in Millingen aan de Rijn. De
toegang tot de markt is gratis. Je kunt tijdens de markt ook meedoen met een fittest van Sportstimulering Berg en Dal. En natuurlijk is er gelegenheid voor een kopje koffie en een praatje. Op de markt staan onder
andere Kwiek Groesbeek, Oosterpoort woningcorporatie, Bibliotheek Gelderland Zuid, Seniorenraad Berg
www.fortewelzijn.nl en Dal, Alliantie financieel veilig ouder worden, de mantelzorgconsulent en er wordt een workshop gegeven door diëtiste Mariëlle Klaasen. Fittest. Wil je tijdens de markt een fittest laten doen? Meld je dan voor 30 september aan via info@sportstimuleringbergendal.nl met als onderwerp ‘fittesten’. Geef in de mail je naam en telefoonnummer door. En de voorkeur voor een van onderstaande tijdsblokken.
• 13.30 – 14.00 uur
• 14.00 – 14.30 uur
• 14.30 – 15.00 uur
• 15.00 – 15.30 uur
• 15.30 – 16.00 uur
De Vitaliteitsmarkt is een initiatief van de gemeente Berg en Dal, GGD en Forte Welzijn.