21 september 2022

Nieuwe winkel in Ooij.

Smits in de voormalige videotheek in Ooij

Op dinsdag 27 september openen Smits Hair&Fashion en Smits-Shop kringloop met DHL servicepunt hun deuren. Smits Hair&Fashion is geopend op dinsdag woensdag en vrijdag van 09.00-17.30 en Smits-Shop van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00-17.30 en op zaterdag van 09.00-15.00. Smits Hair&Fashion is een kapsalon voor dames/heren en kinderen en hier wordt ook 2e hands merk kleding verkocht. Sinds jaar en dag ben ik ( Susanne Smits) al kapster en hier werk ik samen met onze dochter (Isabeau Smits) die ook al een aantal jaar haar kappers diploma heeft maar ook nog in een kledingzaak werkt, vandaar deze combi. In Smits-Shop kringloop werkt Barry Smits. Hier wordt onder andere 2e hands huisraad, apparatuur en 2e hands kleding verkocht. Barry is een geboren ondernemer die graag onder de mensen is en altijd klaar staat voor hulp of een gezellig praatje. Wij zijn geboren en getogen in Nijmegen en wonen in Wijchen. Wij hopen met deze onderneming een beetje leven in de brouwerij te brengen. Dus kom gerust een kijkje nemen of maak een afspraak.  Smits Hair&Fashion: 024-8446453, Smits-Shop:06-27152364. De winkel is gevestigd in Ooij, Prinses Beatrixstraat 2.