13 september 2022

Zondagmiddag, kermis en schuttersfeesten in Ooij.

De carnavalsvereniging de Deurzakkers op bezoek bij schutterij Eendracht Ooij

Onder goede weersomstandigheden begon de zondag van de Ooijse kermis met de traditionele rondgang  door het dorp, waarbij het nieuwe keizerspaar Pieter en Marian en het zittende koningspaar,  Renata de Vos en Emile Verstege, alsmede de jeugdkoning Rens, werden opgehaald. In de Koningin Julianalaan, nabij het kermisterrein, werd voor hen een vendelhulde gebracht met muziek van de drumfanfare van schutterij Eendracht. Daarna volgde de installatie van de nieuwe schutterskoningin, Jacqueline Kaldenberg en de jeugdkoningin Amy Groothuizen in de schutterstent. Na deze installatie werden beiden door velen gefeliciteerd en volgde een gezellige middag en avond met muziek van de DJ en entertainer Mike. Hij wist de stemming er geweldig in te krijgen. Ook de carnavalsvereniging de Deurzakkers kwam langs om te feliciteren. zie de foto’s deel 1;  deel 2;   deel 3;  deel 4;   deel 5; deel 6;