28 augustus 2022

Kulturhus Leuth: klaar voor het nieuwe seizoen!

Volgende week zijn de schoolvakanties voorbij en dat betekent dat het Leuthse Kulturhrus weer volstroomt met kinderen die naar de basisschool ’t Bijenveld gaan of naar de kinderopvang van Partou. De bibliotheek is weer normaal geopend en ook komen mensen weer naar de sportzaal om te badmintonnen, te volleyballen of op een andere manier aan hun lichamelijke conditie te werken.                Verder kunt u er nog voor tal van andere zaken terecht, zoals logopedie, de prikpost van CWZ of het serviceloket van de gemeente. Mensen ontmoeten elkaar bij de Inloop en Ontmoeting, Vertel eens of het Taalcafé. Beleef Leuth. De aftrap voor het nieuwe seizoen vindt zondag 4 september plaats door het evenement Beleef Leuth. Het Kulturhus is een van de accommodaties die dan de hele middag geopend zijn om bezoekers te laten zien wat verenigingen en organisaties in Leuth te bieden  In de bibliotheek zijn medewerksters aanwezig voor informatie en advies, jongeren tot 18 jaar kunnen er direct gratis een pasje laten maken en zij krijgen dan ook nog een leuke verrassing. De school is open voor iedereen die daar een kijkje wil nemen, er wordt gesport door volleybalvereniging Switch en het mannenkoor Vox Virorum doet een openbare repetitie. Expositie. Speciaal voor deze dag is er ook een mooie expositie van beelden die door 3 inwoners van Leuth (Cara van Bers, Corry Hermsen, Neeltje de Jongh) zijn gemaakt en die nu worden tentoongesteld. U bent van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.