27 augustus 2022

Informatieavond over nieuwe cursus EHBO – Reanimatie / AED Millingen-Kekerdom

Informatie – avond woensdag 7 september. In de 3e week van september 2022 start de nieuwe basiscursus EHBO inclusief Reanimatie/AED en Eerste Hulp aan Kinderen. Als voorbereiding op deze nieuwe basiscursus EHBO bent u van harte welkom op de INFORMATIE – AVOND woensdag 7 september 2022 aanvang 19.30 uur in de kantine van het clubhuis van SC Millingen / ODIO op Sportpark De Hove.   
U mag zo binnenlopen en krijgt dan alle uitleg en informatie over de nieuwe basisopleiding EHBO, de onderwerpen, Reanimatie / AED, Eerste Hulp aan Kinderen, de EHBO-vereniging Millingen / Kekerdom, haar activiteiten en de regelmatige oefenavonden. Nieuwe cursus EHBO incl. Reanimatie / AED en Eerste Hulp aan Kinderen De nieuwe basisopleiding EHBO duurt 11 cursusavonden van 19.30 uur tot 21.30 uur en wordt wekelijks gehouden in de kantine van het clubhuis van SC Millingen / ODIO op Sportpark De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn. Welke avond wekelijks de cursusavond wordt, gaat in overleg met de deelnemers. De kosten van deze basisopleiding EHBO zijn € 195 (all-in prijs). 
U kunt zich voor deze nieuwe basiscursus EHBO aanmelden op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nl onder “cursusaanbod” of u neemt contact op met onze secretaris: Jolanda Vergeer, secretaris@ehbomillingenkekerdom.nl of 06 – 54252398. Iedereen is welkom, ook buiten Millingen aan de Rijn. Het aantal beschikbare plaatsen in de nieuwe cursus EHBO is beperkt! Bestuur EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom.