19 augustus 2022

Inloopbijeenkomst N840 in de Vriendenkring in Leuth.

Bezoekers van de inloopbijeenkomst bekijken samen met ambtenaren van de provincie de kaarten.

Donderdagavond vond in de Vriendenkring te Leuth een inloopbijeenkomst plaats ivm de werkzaamheden welke zullen gaan plaats vinden aan de  N840 Beek –  Millingen aan de Rijn tot eind 2022. De Inloopbijeenkomst ging over planning en werkzaamheden. Provincie Gelderland voert (zoals ze eerst opgaven) vanaf 15 augustus tot 24 december 2022 groot onderhoud uit aan de N840 tussen Beek en Millingen aan de Rijn, maar op deze avond bleek dat ze pas op 5 september gaan beginnen in Millingen aan de Rijn.. De rijbaan en het fietspad krijgen op sommige plekken een nieuwe deklaag. De rotonde in Leuth wordt aangepast en vergroend. Er komt een nieuwe fietsoversteek bij de Thornsche Molen en de fietsoversteek op de Kapitteldijk wordt verbeterd. De belangstelling voor de bijeenkomst was redelijk groot.