26 juli 2022

In memoriam Niels Groothuijse.

Niels Groothuijse

Op zaterdag 23 juli 2022 is de 20 jarige Niels Groothuijse uit Beek overleden na een noodlottig ongeval op de Nieuwe Rijksweg in Beek. Niels was geliefd in Beek en zaterdagavond vond een indrukwekkend herdenkingsbijeenkomst plaats op de plek van het ongeval. De uitvaart zal op vrijdag 29 juli in besloten kring plaatsvinden. Voorafgaand zal er een herdenking worden gehouden om zijn leven te vieren en te herinneren. Deze herdenking start om 12.30 uur met een rouwstoet langs voor Niels belangrijke plekken in Beek. De omgeving rond basisschool de Biezenkamp en het Kulturhus maken daarvan deel uit. De school roept dan ook mensen op om in de omgeving van de school te komen staan om Niels te herdenken. Om 12.30 uur kunt u zich verzamelen in de Roerdompstraat of elders rond het Kulturhus in Beek. Om 13.30 uur start de herdenking bij café Sous. Binnen  is er ruimte voor genodigden maar buiten zal de herdenking op de schermen te volgen zijn voor iedereen. Tegen 15.15 uur zal een erehaag gevormd worden tussen het terras van Sous en de kerk. Wij wensen zijn ouders Geert en Mandy, alsmede zijn zus Nina en de overige familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Een herinnering kan worden achtergelaten op Niels | In memoriam (dela.nl)