16 juli 2022

Trammelant speelde “Gender Neutraal bij Oortjeshekken in Ooij”.

Trammelant speelt Gender Neutraal bij Oortjeshekken.

Vrijdagavond 15 juli speelde muziektheater gezelschap Trammelant een voorstelling “Gender Neutraal” op het terras van Hotel-café-restaurant Oortjeshekken in Ooij. Gender Neutraal, een komische voorstelling, onder regie van Agnes Bergmeijer, werd gebracht door dit “vrijgevochten gezelschap”, zoals ze het zelf omschrijven. Wim Wijnakker bewerkte “Twelfth Night” van Wiliam Shakespeare tot een absurdistisch en hilarisch gedrocht. Wat overeind bleef is de gedachte: niets is wat het lijkt te zijn. Het publiek genoot van de voorstelling. Het was alweer enkele jaren geleden dat Trammelant bij Oortjeshekken had opgetreden en het is zeker voor herhaling vatbaar. zie de foto’s (komen nog)