2 juni 2022

Automobilist belandt op de kant in weiland Kekerdom.

Ongeval Kekerdom

Een onfortuinlijke automobilist belandde woensdagmiddag met zijn auto op de kop in een weiland langs de Botsestraat in Kekerdom. Hoe hij daar terecht is gekomen wist hij zelf niet maar in een bocht van de weg raakte hij in de berm van de weg, reed rechtdoor en ramde daarbij de omheining van een weiland  waarna hij op de kop in het weiland terecht kwam en daar vervolgens op de zijkant bleef liggen. De daar aanwezige koeien, onder wie een aantal kalfjes zetten het op een lopen en vluchtten allemaal de stal in. De bestuurder is door ambulancepersoneel onderzocht maar bleek niet gewond te zijn. De vrijwillige brandweer van Millingen aan de Rijn heeft de beschadigde auto weer op haar wielen gezet en de auto is vervolgens afgesleept door een bergingsbedrijf.