29 mei 2022

Jubilarissen bij BVC’12 in Beek

De 4 jubilarissen vlnr Driek, Lars, Thijs en Fred en rechts voorzitter Paul Braam

In navolging van de eerdere activiteiten in verband met de viering van het 110 jarig bestaan van voetbalvereniging BVC’12 te Beek waren er op zondag 29 mei weer diverse activiteiten bij BVC. Er werd gestart met een ledenontbijt en werden andere verenigingen (SVO, VVLK, BUB, KNA, Tennis, Ebbers, Cavalieren en Jeu de boules Beek) ontvangen. Er werden 4 jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlange trouwe lidmaatschap Thijs Arts 60 jaar, Fred Meijer 50 jaar, Lars de Bont en Driek Joosten, beiden 25 jaar. Ook was er een  huldiging van 3 elftallen, JO12-1, JO15-1 en JO17-1 die voorjaarskampioen zijn geworden. Er werd afscheid genomen van de staf vanBVC-1, Luuk Maes (trainer), Harm Kamps en Toon Flintrop en aantal vertrekkende spelers. In de middag was er een wedstrijd/toernooitje met oud BVC1 voetballers terwijl er daarna een wedstrijd werd gespeeld tussen BVC1-Voorwaards Twello. Een en ander werd gevolgd door een feestmiddag/avond met dj en diverse artiesten. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s