4 mei 2022

Verzorging 4-Daagselopers

Vierdaagse 2019

De 104e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli 2022.
Ook dit jaar is het mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen. U kunt hierbij denken aan het behandelen van blaren, afplakken, tapen en masseren. Samen met sportmasseurs en blarenbehandelaars staat Alex Janssen voor de 4-Daagselopers klaar in het clubhuis van SC Millingen/ODIO op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn aan de Hoefseweg 21 voor de verzorging van blaren, voeten, benen en rug. In de week van de 4-Daagse zijn wij elke middag en avond in het clubhuis aanwezig. Dan kunnen wij u verzorgen, zodat u de volgende morgen weer fris aan de start verschijnt. Wanneer u bij trainingen of andere wandelmarsen, voorafgaand aan de 4-Daagse, een blessure oploopt kunt u, de komende maanden, ook bij ons terecht. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich nu al aanmelden! In de voorbereiding op de 4-Daagse en om klachten en blessures te voorkomen tijdens de
4-Daagseweek is er de mogelijkheid om uw voeten, benen, kuiten etc. ongeveer 3 weken vóór de 4-Daagse te laten bekijken of te verzorgen, zodat de kans kleiner is, dat u tijdens de 4-Daagse ineens voor problemen komt te staan. Bij aanmelding zijn de kosten € 15 p.p. als borg. Na de verzorging wordt deze borg verrekend met de gemaakte onkosten. Voor aanmelding of meer informatie kunt u met Alex Janssen contact opnemen: Alex Janssen 06 – 10434247 of via mail alexdoortje@kpnmail.nl
Team Verzorging 4-Daagselopers