24 april 2022

Koningsspelen en sponsorloop de Biezenkamp in Beek.

Vrijdag 22 april was een sportieve dag in Beek, basisschool de Biezenkamp deed mee aan de Koningsspelen. Na een gezamenlijke start op het schoolplein waren er allerlei sportieve activiteiten. De groepen 1 en 2 bleven in en rondom de school. De groepen 3 t/m 8 gingen aan de slag op de velden van BVC, manage Ebbers, tennisvereniging de Oorsprong, Petanque vereniging Beek en het strand bij het Wylerbergmeer. Heel fijn dat de verenigingen opnieuw bereid waren om mee te werken aan deze dag. 

Tegen 13.15 uur startte een sponsorloop. Leerlingen van de groepen 5 t/m 8 (en enkele leerlingen uit groep 4) renden in 20 minuten zoveel mogelijk rondjes rondom de school en het Kulturhus. De opbrengst van deze loop gaat voor het grootste deel naar hulp aan Oekraรฏne, een kleiner deel (max 1000 euro) is voor het natuurkamp het Woldhuis. De sponsorloop was een initiatief van leerling Wout van der Loo uit groep 8B. Hij heeft de afgelopen weken veel tijd besteed aan de organisatie en communicatie. Ook heeft Wout geregeld dat Nico de Witt drinken en fruit heeft gesponsord voor de sportieve leerlingen. Het team van de Biezenkamp bedankt de verenigingen, Nico de Witt, ouders en uiteraard alle leerlingen voor deze geslaagde dag. zie de foto’s van de Koningsspelen (komen nog).   zie de foto’s van de sponsorloop deel 1; deel 2;