15 april 2022

Koninklijke onderscheiding voor Pauline Aarts uit Beek.

Koninklijke onderscheiding voor Pauline Aarts
Gistermiddag kreeg Pauline Aarts uit Beek een Koninklijke Onderscheiding. Burgemeester Mark Slinkman van Berg en Dal reikte de onderscheiding uit. Dit deed hij bij een minisymposium dat was georganiseerd voor het 40-jarig jubileum en afscheid van Pauline Aarts bij haar werkgever de Sint Maartenskliniek. Pauline Aarts is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Pauline Aarts zorgde voor innovatie en vernieuwing in de Kinderrevalidatie. Ze is een boegbeeld in het hele Nederlandse domein van de kinderrevalidatie. Ze heeft de kinderergotherapie met veel enthousiasme ontwikkeld. Eerst als ergotherapeut in de zorg, later in combinatie met een rol als wetenschappelijk onderzoeker en in de laatste jaren als manager. Van harte proficiat! Foto: Ruth Fotografie