14 april 2022

Basisschool ’t Bijenveld 1 Wint Meisjes-editie van Schoolvoetbal ’t Laag

Winnaars schoolvoetbaltoernooi voor meisjes

Nadat twee weken geleden (woensdag 30 maart 2022) St. Martinusschool 1 het Schoolvoetbal voor
de jongens-teams won, was het afgelopen woensdag (13 april 2022) de beurt voor de meisjes-teams
in ’t Laag voor de leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Millingen aan de Rijn, Kekerdom,
Leuth, Ooij en Beek-Ubbergen. Na de groepsfase waarin alle 6 deelnemende teams in actie kwamen was het tijd voor de eindwedstrijden met als laatste wedstrijd de grote finale tussen ’t Bijenveld 1 en St. Martinusschool 1. In de onderlinge strijd bleek ’t Bijenveld 1 de sterkere te zijn ten opzichten van St. Martinusschool 1 (1-0). Op woensdag 18 mei 2022 zijn de regiofinales waar ’t Bijenveld 1 nu aan mag deelnemen. Dit toernooi wordt gehouden op Sportpark De Dennen van voetbalvereniging Quick 1888 te Nijmegen. De organisatie wilt iedereen bedanken die op zijn/haar manier een bijdrage heeft geleverd aan deze dag. In het bijzonder de scheidsrechters die op de velden hebben gestaan en de wedstrijden in goede banen hebben proberen te leiden. En ook de vrijwilligers van VVLK die de kleedkamers in orde
hebben gemaakt en alle bezoekers van hapjes en drankjes voorzien. Meer informatie over Schoolvoetbal ’t Laag kunt u vinden op de facebookpagina: https://www.facebook.com/schoolvoetbaltlaag/ Zie de foto’s