9 april 2022

Mobiel Media Lab van de politie in de gemeente Berg en Dal

Mobiel Media Lab in Millingen aan de Rijn
Het Mobiel Media Lab van de politie is dit weekend in de gemeente Berg en Dal. Op zaterdag 9 april was ze in Millingen aan de Rijn op het Kastanjeplein waar al veel bezoekers bij de start om 10.00 uur aanwezig waren. De wijkagenten van de gemeente Berg en Dal vertelden de bezoekers wat hun werkzaamheden waren en de jeugd kon, samen met de volwassenen in de wagen allerlei activiteiten ondernemen op de computers en een film bekijken.  De wijkagenten waren er voor kennismaking en ze hoorden graag wat de bezoekers vonden van de leefbaarheid en veiligheid in hun buurt. Op zondag 10 april staat de truck in de Waterstraat in Beek en dan kan men daar vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur hetzelfde doen. Ook de BOA’s van de gemeente zullen daar aanwezig zijn om kennis te maken en te vertellen wat hun werkzaamheden zijn. De truck staat verder nog op zaterdag 23 april in het centrum van Groesbeek. Voor alle kinderen is er een kleine verrassing. Het Mobiel Media Lab is ingericht met de nieuwste technologieën. De truck heeft bijvoorbeeld een speciaal ingerichte interview- en onderzoeksruimte. zie de foto’s (komen nog)