3 april 2022

Reünie Titus Brandsmaschool in Berg en Dal

Alle oud leerlingen op de foto

Zaterdag 2 april werd in dorpshuis Kerstendal, pal naast hun oude school in Berg en Dal een reünie gehouden van de oud leerlingen van de Titus Brandsmaschool. Ongeveer 115 oud leerlingen hadden gehoord gegeven aan de oproep en zijn allen genoten van een voortreffelijk georganiseerde reünie, waarbij ze tevens een bezoek brachten aan hun oude school, gevolgd door een rondrit door Berg en Dal in het treintje van het Wijnbouwcentrum. Onderweg konden de oud leerlingen meedoen aan een quiz, waarbij ze oude Berg en Dalse gebouwen moesten invullen. Daarmee konden ze prijzen winnen en de hoofdwinnaar werd daardoor “Oer Berg en Daller 2022”. De winnares werd Josina Holleboom. Voor de deelnemers was er een uitstekende maaltijd. Alles was prima verzorgd en velen bleven na het officiële einde nog lange tijd napraten on Kerstendal. Men was er unaniem mee eens dat een dergelijke reünie in de komende jaar weer moet plaats vinden.  zie de foto’s deel 1deel 2;  deel 3;  deel 4