2 april 2022

Wijkagenten gemeente Berg en Dal.

Sinds enige tijd heeft de gemeente Berg en Dal weer een volledig wijkagententeam. Er zijn wel een aantal aanpassingen in de wijken geweest. Waar voorheen de wijkagenten van de Ooijpolder en Millingen aan de Rijn ook de plaatsen Beek en Ubbergen er bij hadden is dat nu anders. De beide wijkagenten van de Ooijpolder en Millingen aan de Rijn, Pieter Koolwijk en Rens Wigarda blijven in dat gebied verantwoordelijk, terwijl Beek, Ubbergen, Berg en Dal en Heilig Landstichting als wijkagent  Monique Boy-Postema hebben. Patrick vd Wal en Jörgen Rutgers zijn de twee wijkagenten voor Groesbeek, Breedeweg en de Horst. Er is een aparte wijkagent Zorg en Veiligheid voor de gehele gemeente en dat is Kerwin van Krieken en hun gezamenlijke chef is Eric Bossink (Operationeel expert Wijk). Ze vallen onder het Team Tweestromenland, dat is gevestigd in Wijchen. Ze zijn telefonisch bereikbaar onder het algemene politienummer 0900-8844.