2 april 2022

St. Martinusschool 1 wint schoolvoetbaltoernooi voor jongens

Het winnende team van basisschool St. Martinus

Afgelopen woensdag 30 maart 2022 was het eindelijk weer ouderwets tijd voor het
schoolvoetbaltoernooi in ’t Laag voor de leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Millingen
aan de Rijn, Kekerdom, Leuth, Ooij en Beek-Ubbergen. Na de poulefase waarin alle 11 deelnemende teams in actie kwamen was het tijd voor de eindwedstrijden met als laatste wedstrijd de grote finale tussen St. Martinusschool 1 en St. Martinusschool 2. In de onderlinge strijd tussen de twee teams moest een strafschoppenserie tot een winnaar leiden. Na een 0-0 stand na 20 minuten speeltijd, heeft St. Martinusschool 1 met strafschoppen gewonnen (2-0). Op woensdag 18 mei 2022 zijn de regiofinales waar St. Martinusschool 1 nu aan mag deelnemen. Dit toernooi wordt gehouden op Sportpark De Dennen van voetbalvereniging Quick 1888 te Nijmegen. De organisatie wilt iedereen bedanken die op zijn/haar manier een bijdrage heeft geleverd aan deze dag. In het bijzonder de scheidsrechters die op de velden hebben gestaan en de wedstrijden in goede banen hebben proberen te leiden. En ook de vrijwilligers van VVLK die de kleedkamers in orde hebben gemaakt en alle bezoekers van hapjes en drankjes voorzien. Volgende week (woensdag 6 april 2022) spelen de meisjes-teams van ’t Laag tegen elkaar. Meer informatie over Schoolvoetbal ’t Laag kunt u vinden op de facebookpagina:  https://www.facebook.com/schoolvoetbaltlaag/ of kijk op https://www.mijnToernooi.info/13643. zie de foto’s deel 1;    zie de foto’s deel 2