2 april 2022

Boekpresentatie Geschiedenis van Millingen aan de Rijn

Ries Jeurissen ontvangt het eerste exemplaar. Foto Erik Hell

Vrijdagavond 1 april vond in Koffie- en Eethuis De Gelderse Poort te Millingen aan de Rijn de boekpresentatie plaats van de heruitgave van het boek Geschiedenis van Millingen aan de Rijn uit 1957 door A.Ch. Jeurissen. Het is een prachtig boek geworden met maar liefst 323 pagina’s, een harde kaft en voorzien van vele foto’s en tekeningen. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Ries, de zoon van meester Jeurissen. Hij heeft van de originele clichés die in 1957 nodig waren voor het drukproces een zeer beperkt aantal genummerde reliëfdrukken laten maken van een drietal tekeningen uit het boek. Na afloop brachten Wil en Tonnie Hol enkele Millingse liedjes ten gehore. Na afloop van de muzikale afsluiting was het boek te koop. Het boek is ook te koop bij de Primera en Hebbes in Millingen aan de Rijn. Woont u niet in Millingen of omgeving? Dan kunnen wij u het boek toesturen. Maak in dat geval € 24,10 (inclusief verzendkosten) over op rekening NL70 RABO 0134 4341 02 t.n.v. St. Millings Jaarboek. BELANGRIJK: Vergeet uw adresgegevens niet te vermelden op de betaling anders zijn wij helaas genoodzaakt het geld terug te storten, iets wat helaas regelmatig voorkomt. Vermeld er ook GvM bij (Geschiedenis van Millingen). Mocht u meerdere exemplaren willen ontvangen of woont u in het buitenland, neem dan even contact met ons op. Email: millingsjaarboek@gmail.com. Foto’s: Erik Hell (BD1 Media). zie de foto’s