16 maart 2022

NL DOET bij TV de Oorsprong

Lede van TV de Oorsprong naast hun nieuwe “staantafel” aan het werk

Zaterdag 12 maart was de jaarlijkse klusdag NL DOET bij TV de Oorsprong in Beek. Met ongeveer 20-25 vrijwilligers is het clubhuis grondig schoongemaakt, ramen gelapt, keuken en kasten gepoetst en klussen op het park gedaan. De jongste vrijwilliger Noah (12 jaar), heeft o.a. samen met zijn moeder een aantal bankjes in elkaar gezet. Een aantal sterke personen heeft een buitentafel/bar in wording in elkaar gezet en geschilderd. Terrasmeubilair is gepimpt. Er is heel veel werk verricht door al deze mensen in een korte tijd! Bedankt allemaal. Een gezellige gezamenlijke lunch met soep en broodjes rond 13.00 uur was zeer welkom. Het tennisseizoen gaat van start met een mooi park en clubhuis. Wij als bestuur zijn zeer trots op het resultaat. zie de foto’s.