16 maart 2022

Hulp gezocht in OOIJ voor kinderen die opgroeien in armoede.

Van 18 tot en met 23 april 2022 is het de landelijke collecteweek van Nationaal Fonds Kinderhulp. Hulp daarbij in Ooij is heel welkom. Door 2 uurtjes met een collectebus op pad te gaan, hopelijk vergezeld van het voorjaarszonnetje, maak je al een verschil voor kinderen die opgroeien in armoede. In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen tot 21 jaar op in armoede. Kinderhulp is er voor hen en helpt met iets groots, of iets kleins. Een fiets bijvoorbeeld, een cadeautje van de Sint, een zorgeloos dagje uit of een laptop. Dingen die heel gewoon lijken, maar dat voor kinderen die opgroeien in armoede niet zijn. Na 2 collectejaren in ‘coronastijl’ is hulp bij de collecte heel erg welkom. Met meer collectanten halen we een hogere collecteopbrengst op en kunnen we meer kinderen helpen. En dat is hard nodig. Na 2 uurtjes collecteren bevat een collectebus al snel voldoende voor:

  • Een goed paar passen schoenen,
  • een paar zwemlessen,
  • of een paar blije kinderen dankzij een cadeau op 5 december.

Aanmelden? Super! Dat kan bij: Cindy van Oosterhout, via telefoonnummer (0625) 07 51 77. En ook via: collecte@kinderhulp.nl. Informatie en contactgegevens vind je ook via www.kinderhulp.nl/collecte