14 maart 2022

Verkiezingsbijeenkomst in het Kulturhus in Beek

de 7 lijsttrekkers van de gemeente Berg en Dal

Zondagmorgen waren alle 7 lijstrekkers van de politieke partijen van de gemeente Berg en Dal bijeen in het Kulturhus in Beek. Daar was een verkiezingsbijeenkomst georganiseerd door omroep Berg en Dal en de bijeenkomst werd live uitgezonden op hun zender. Er werd over diverse zaken in 4 sessies gediscussieerd en tussen de sessies door was er een optreden van Boerenmaasjazz samen met Marieke van Ruitenbeek. De bijeenkomst werd druk bezocht  maar hoofdzakelijk door de leden van de diverse politieke partijen. Na de 4 sessies konden alle lijsttrekkers nog in 30 seconden vertellen waarom er op hun partij gestemd moest worden. Het debat werd geleid door Twan Vissers en Paul Jacobs. Vanaf morgen, maandag 14 maart kan er gestemd worden. Dat kan 3 dagen met woensdag de 16e maart als echte verkiezingsdag. zie de foto’s