13 maart 2022

50e Poldermars was een feit.

Deelnemers aan de Poldermars naderen het dorp Ooij.

Eindelijk  kon het weer, een Poldermars organiseren in de Ooij. Op 13 maart 2022 was het weer zover , dat eindelijk na 2 jaar wederom de mogelijkheid was deze mooie wandelmars in de Ooijpolder georganiseerd kon worden. In de ochtend waren wat kleine spetters die naar beneden kwamen, maar dat veranderde al snel in mooi droog weer met een lekker zonnetje. Om  07.45 uur konden de eerste lopers van start voor de afstanden van: 5, 10, 15 , 20 en 27 km. In de loop van de dag liep het lekker door wat inschrijven betreft, hetgeen resulteerde in een bezoekersaantal van 495 wandelaars. Bij terugkomst was er voor eenieder een herinnering aan de 50e Poldermars in de vorm van een ballpoint met inscriptie, die helaas 2 jaar te laat mocht worden overhandigd vanwege de covid restricties. We kunnen terug kijken op een geslaagde dag, en bij deze wil ik alle medewerkers bedanken voor hun inzet bij de verwezenlijking van de 50e poldermars. Namens het bestuur van de vereniging: Fred van den Meijdenberg.  Secr. W.S.V. “de Roodborstjes”.