9 maart 2022

Lokale politici debatteerden dinsdagavond in de Groesbeekse raadszaal tijdens Het Grote Gelderlander Verkiezingsdebat

Thed Maas en Geert Willems met de lijsttrekkers van Berg en Dal.

Dinsdagavond vond in het Berg en Dalse gemeentehuis te Groesbeek het Grote Gelderlander Verkiezingsdebat plaats, Alle 7 lijstrekkers (D66 had een vervangster omdat de lijsttrekker op vakantie was)van de partijen in de gemeente kwamen hier aan bod om hun zienswijze te geven over een aantal onderwerpen welke spelen in de gemeente. Onder leiding van de Gelderlander journalisten Thed Maas en Geert Willems kwam vier onderwerpen aan bod. Dit waren Duurzame energie, Woningbouw, Sociaal werk en Verenigingsleven. Het werd een interessante avond met ook duidelijke verschillen in meningen. Maar over een ding waren ze het allemaal eens. Een sporthal in Ooij. In de pauze verzorgde Bas Verhoeven een prachtige column.  Voor een verslag zie de Gelderlander.    zie de foto’s