7 februari 2022

Uitnodiging voor “Rolling Dinner” in Leuth

Op zaterdag 26 maart wordt er een “Rolling Dinner” gehouden in Leuth.  Via deze Uitnodiging kun je je daarvoor opgeven en daarna je mede  dorpsbewoners (beter) leren kennen. Hoe werkt het Rolling Dinner? Je schrijft je in als tweetal (samen met je broer of zus, vriend of vriendin, je partner …) en verzorgt één gang bij jullie thuis. Er komen dan twee andere koppels bij je eten. In totaal nuttig je drie gangen telkens met twee andere koppels op drie verschillende adressen. Van tevoren weet je niet wie er bij jullie komen en bij wie jullie gaan eten. Uiteraard hoor je van ons een week van tevoren welke ronde bij jullie thuis is. De adressen voor de volgende rondes krijg je op de avond zelf. Het adres waar je als eerste wordt verwacht, ontvang je op de dag zelf, op 26 maart zelf dus. De avond begint om 18.00 met de eerste ronde en je hoeft geen culinaire hoogstandjes te maken; het gaat vooral om elkaar te ontmoeten door samen te eten. Er zijn drie gelijkwaardig gangen (qua grootte tussen voorgerecht en hoofdgerecht in). Houd hier rekening mee met de keuze van je gerecht en de hoeveelheid die je klaarmaakt. Vanaf 22.30 uur sluiten we gezamenlijk af en zien we iedereen graag bij de Vriendenkring, Steenheuvelsestraat 39. Daar wacht je nog iets lekkers (zoet) en een drankje.  Willen jullie bijgevoegde strook invullen en bij één van ons afgeven óf via rollingdinnerleuth@hotmail.com je opgeven en de gevraagde gegevens aan ons doorgeven? (lees hieronder verder)

Groeten van het organisatieteam, Marian Hooijman, Wethouder Burgerstee 10 Leuth; Bea Jonker, Duffeltdijk 1 Leuth; Hanneke Bernsen, Pastoor van Tielstraat 61 Leuth; Maria Raats, Reusensestraat 16 Leuth.

Graag ontvangen we vóór 12 maart van jullie bericht. Meedoen kost € 10,- per tweetal, vooraf te voldoen op Rekeningnummer NL12 TRIO 0390 153125 tnv E. Bernsen. Mocht je nog Leuthse bewoners kennen die ook graag meedoen, geef het door zodat ze zich kunnen aanmelden op rollingdinnerleuth@hotmail.com.

__________________________________________________________________________________________________

ROLLING DINNER Zaterdag 26 maart 2022

Inschrijven vóór 12 maart 2022.

Opgave kan ook door een e-mail te sturen naar rollingdinnerleuth@hotmail.com, waarin je onderstaande gegevens allemaal doorgeeft. Vergeet dan niet alsnog het geld over te maken!

——————————————————————————————————–

Wij schrijven ons graag in voor het Rolling Dinner:

Namen:                                              ______________________________________________________

Adres (waar het diner zal zijn):        ______________________________________________________

Mobielnr:                                           ______________________________________________________

E-mail:                                               _____________________________________________________

 

Let op! : We hebben je emailadres én mobiele nummer nodig om jullie te laten weten waar jullie  gaan eten! Belangrijk om hieronder aan te geven als je ergens allergisch voor bent.

Allergisch voor:  ______________________________________