5 februari 2022

No Wolves spandoek in de Ooijpolder.

No wolves is een Europese club waar allemaal weidedierhouders aangesloten bij zijn . Dit om een eerlijk verhaal over de wolf naar buiten te brengen. Op deze banner staat een website waar meer uitleg gegeven word. Dit spandoek staat aan de Sint Hubertusweg nabij de afslag naar Ooij. zie  www.nowolvesbenelux.nl

 

 

Zondag meldde Wilbert Verriet op Facebook:

 
 
Mijn spandoek ligt weer in de kast. Ik kreeg erg veel commentaar van pro wolvers ik schopte ze tegen hun zere been . Ik zou aanstootgevend en opruiend bezig zijn. Dit wil ik graag even uitleggen. Het was absoluut niet mijn bedoeling om mensen en of organisaties hiermee te schaden. Ook veroordeel ik alle illegale acties tegen de wolf. Hij komt hier heen gewandeld is europees beschermd dus we moeten er maar mee dealen. Maar wat wel meer aandacht mag en dat vroeg ik met deze spandoek. De ( rond trekkende wolf) vergrijpt zig wel aan onze schapen onze dieren die wij lief hebben en 24/7 verzorgen wij willen niet dat die gepakt verscheurd en opgegeten worden door de wolf ook al zou de schade loos stelling 5x hoger zijn dan de waarde van de schapen wij willen niet dat onze dieren dit leed over komt. Ook ik weet dat de wolf in de natuur een prachtige plek kan hebben . De wilde zwijnen die te weinig voedsel hebben worden op de veluwe uit hun lijden verlost. Ja dit is natuur en kan ik zeer zeker mee leven. Maar hoe meer roedels hoe meer zwervers en hoemeer schade bij de schapen houders. Er zijn meerdere acties die je kan ondernemen om de kans te verkleinen op aanvallen op je schapen alleen geen 1 is 100 % werkend en dan praten we nog niet over de kosten en tijd die dit alles mee gaat nemen. Lieve mensen heb ik u met dit spandoek gekwetst dan bied ik hierbij mijn excuses aan dit was verre van mijn bedoeling. Mijn bedoeling was om iedereen nog es goed te laten nadenken of we de wolf hier wel zo graag moeten beschermen. En ik roep ook iedereen op die anti wolf is neem niet het heft in eigen handen doe niks illegaals we hoeven de rode loper niet uit te rollen voor de wolf maar moeten hem op dit moment wel accepteren. Naar mijn mening hebben we allemaal dezelde taak en belang en dat is er voor zorgen dat de wolf zo min mogelijk schades maakt onder de gehouden dieren. Ik ga weer naar mijn schaapjes en wens ieder een fijne zondag ( ondanks dit slechte weer) groet wilbert🐑