1 februari 2022

Tom Erinkveld nieuwe locatiedirecteur Sint Laurentiusschool Kekerdom.

Vanaf 1 februari is Tom Erinkveld op de Laurentiusschool gestart als locatiedirecteur. Tom heeft ruim 10 jaar gewerkt binnen het speciaal onderwijs, waarna hij de overstap maakte naar de Martinusschool in Millingen aan de Rijn. Hier is hij werkzaam geweest als leerkracht en bouwcoördinator. Nadat hij de opleiding middenmanagement heeft afgerond, is hij gestart met de opleiding tot schoolleider. De vacature die ontstond op de Laurentiusschool is hierdoor een logisch vervolg. De Laurentiusschool is een Daltonschool in oprichting. Met het Daltononderwijs wil de Laurentiusschool kinderen vormen tot zelfstandig denkende en handelende volwassenen, die respect hebben voor hun medemens. Op een daltonschool doen kinderen zelfstandig kennis en ervaring op. Het onderwijs op een daltonschool verloopt volgens 5 kernwaarden:

  1. Samenwerking
  2. Vrijheid en verantwoordelijkheid
  3. Effectiviteit
  4. Zelfstandigheid
  5. Reflectie

Bent u nieuwsgierig of de Laurentiusschool ook bij uw kind past? Kom dan gerust op woensdag 23 februari langs tijdens de open dag. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.laurentiusschool.com