25 januari 2022

Tilly en Wim Janssen-Schapendonk 50 jaar getrouwd.

Het gouden bruidspaar Tilly en Wim Janssen

Onlangs waren Wim (72) en Tilly (73) Janssen-Schapendonk uit Ooij 50 jaar getrouwd. Het gouden bruidspaar trouwde op 29 december 1971 in het gemeentehuis van Ubbergen te Beek en daarna op 14 januari 1972 in de Grote Bartholomaeuskerk te Beek. Ze kregen een zoon en een dochter en twee kleinkinderen. Wim begon zijn werkzame leven op de steenfabriek en dit verruilde hij na 10 jaar voor de Luxan in Elst. Tilly werkte 9 jaar bij de Postcheque en girodienst maar stopte met werken toen ze trouwden. Ze gingen na enige tijd in Ooij wonen en wonen daar nog steeds. Wim heeft als hobby het verlenen van hulp- en spandiensten in de computerwereld en helpt daarbij veel mensen uit het dorp. Daarbij was hij 20 jaar verzorger bij BVC’12 in Beek. Het grote feest is voorlopig afgelast ivm de corona maar in huiselijke kring is het wel op bescheiden schaal gevierd, o.a. met buren en familie die om de beurt langs kwamen. Helaas moet Wim a ongeveer 25 jaar gebruik maken van een rolstoel ivm een spierziekte, maar samen redden het het goed. Wim en Tilly, van harte gefeliciteerd!